CONTACT US

47810 Petaling Jaya, Selangor

03-6157 4704 / 018-232 2527

9.00am – 5.00pm

Untuk Keterangan Lanjut, CLICK HEREĀ https://www.facebook.com/www.prorenoplasterceiling.com.my/

ANTARA LOCATION AREA YANG KAMI COVER ADALAH :

SEKITAR KUALA LUMPUR ( KL )

AMPANG HILIR, BANDAR DAMAI PERDANA, BANDAR MANJALARA, BANDAR TASIK SELATAN, BANGSAR, BANGSAR SOUTH, BATU, BRICKFIELDS, BUKIT BINTANG, BUKIT JALIL, BUKIT LEDANG, BUKIT PERSEKUTUAN, BUKIT TUNKU, CHERAS, CITY CENTRE, COUNTRY HEIGHTS, COUNTRY HEIGHTS DAMANSARA, DESA PANDAN, DESA PARK CITY, DESA PETALING, GOMBAK, JALAN AMPANG, JALAN IPOH, JALAN KUCHING, JALAN SULTAN ISMAIL, JINJANG, KENNY HILLS, KEPONG, KERAMAT, KL CITY, KL SENTRAL, KLCC, KUCHAI LAMA, MID VALLEY CITY, MONT KIARA, OLD KLANG ROAD, OUG, PANDAN INDAH, PANDAN JAYA, PANDAN PERDANA, PANTAI, PEKAN BATU, PUCHONG, SALAK SELATAN, SEGAMBUT, SENTUL, SEPUTEH, SERDANG, SETAPAK, SETIA ECO PARK, SETIAWANGSA, SOLARIS DUTAMAS, SRI DAMANSARA, SRI HARTAMAS, SRI PETALING, SUNGAI BESI, SUNGAI PENCHALA, TAMAN DESA, TAMAN DUTA, TAMAN MELAWATI, TAMAN TUN DR ISMAIL, TAMAN PERMATA, TITIWANGSA, TPM, WANGSA MAJU & LAIN-LAIN KAWASAN DI DALAM KLANG VALLEY

& SEKITAR SELANGOR ( LEMBAH KLANG )

ALAM IMPIAN, AMAN PERDANA, AMPANG, AMBANG BOTANIC, ARA DAMANSARA, BALAKONG, BANDAR BOTANIC, BANDAR BUKIT RAJA, BANDAR BUKIT TINGGI, BANDAR KINRARA, BANDAR PUTERI KLANG, BANDAR SAUJANA PUTRA, BANDAR SUNGAI LONG, BANDAR SUNWAY, BANDAR UTAMA, BANGI, BANTING, BATANG BERJUNTAI, BATANG KALI, BATU ARANG, BATU CAVES, BERANANG, BUKIT ANTARABANGSA, BUKIT BERUNTUNG, BUKIT JELUTONG, BUKIT RAHMAN PUTRA, BUKIT ROTAN, BUKIT SUBANG, CHERAS, COUNTRY HEIGHTS, CYBERJAYA, DAMANSARA DAMAI, DAMANSARA INTAN, DAMANSARA JAYA, DAMANSARA KIM, DAMANSARA PERDANA, DAMANSARA UTAMA, DENAI ALAM, DENGKIL, GLENMARIE, GOMBAK, HULU LANGAT, HULU SELANGOR, JENJAROM, KAJANG, KAPAR, KAYU ARA, KELANA JAYA, KERLING, KLANG, KOTA DAMANSARA, KOTA EMERALD, KOTA KEMUNING, KUALA KUBU BARU, KUALA LANGAT, KUALA SELANGOR, KUANG, MUTIARA DAMANSARA, PETALING JAYA, PORT KLANG, PUCHONG, PUCHONG SOUTH, PULAU INDAH, PULAU LUMUT, PULAU CAREY, PULAU KETAM, PUNCAK ALAM, PUNCAK JALIL, PUTRA HEIGHTS, RASA, RAWANG, SABAK BERNAM, SALAK TINGGI, SAUJANA, SAUJANA UTAMA, SEKINCHAN, SELAYANG, SEMENYIH, SEPANG, SERDANG, SERENDAH, SERI KEMBANGAN, SETIA ALAM, SETIA ECO PARK, SHAH ALAM, SIERRAMAS, SS2, SUBANG BESTARI, SUBANG HEIGHTS, SUBANG JAYA, SUBANG PERDANA, SUNGAI AYER TAWAR, SUNGAI BESAR, SUNGAI BULOH, SUNGAI PELEK, TAMAN TTDI JAYA, TANJONG KARANG, TANJONG SEPAT, TELOK PANGLIMA GARANG, TROPICANA, ULU KLANG, USJ, USJ HEIGHTS, VALENCIA DAN LAIN-LAIN LOKASI SEKITAR KLANG VALLEY.